Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
22 11 3
VERTREK TERUG REISSOM
26 augustus 16 september € 2895,- ** #
** exclusief ticket # prijs onder voorbehoud Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Chili »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis Noord Chili
Zwaarte en risico's

Categorie 3

De wandeletappes worden afgelegd zonder dat je je eigen bagage hoeft te dragen. De infrastructuur is zodanig dat de jeep op alle kampeerplaatsen kan komen.
Moeilijkheid op deze reis is de oriëntatie: de jeeps en de wandelaars moeten `s avonds op dezelfde plek aankomen. Dit vereist de grootste zorg en nauwkeurig afspraken maken.

De eigenlijke trek duurt tien dagen. De meeste van deze trekdagen duren 8 uur, waarbij afstanden tussen de 15 en 24 kilometer worden afgelegd. Tijdens deze reis gaat er geen lokale keukenploeg mee, samen met de Nederlandse begeleiding wordt er gekookt.
De wandelingen lopen soms over een pad, maar vaak ook cross-country door zanderig terrein, waarbij getraverseerd wordt tussen hoge graspollen, of over rotsachtige vlaktes, wat het lopen soms vermoeiend kan maken. Er worden echter geen grote hoogteverschillen overbrugd. Wanneer deelnemers mee willen rijden met de jeep is dat natuurlijk ook mogelijk.

Hoewel we voldoende tijd nemen om te acclimatiseren, kan de tocht ook zwaar bevonden worden door de hoogte: een groot deel van de loopgedeelte van de reis – inclusief de overnachtingen in een tent – speelt zich af op de Altiplano op een hoogte tussen de 4000 en 5000 meter.
De temperaturen op de hoogvlakte liggen tussen overdag 30 graden en `s nachts -15 graden Celsius.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord