Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
19 14 2
Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van USA »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis USA | Nationale Parken van het Amerikaanse Zuidwesten
Reviews

Reviews



28-09-2022, Een kleine garnaal in grote parken

Ondanks het feit dat we de parken kunnen zien in documentaires en films, is het een unieke ervaring er in rond te lopen en ze te ontdekken. Zo immens. Zo indrukwekkend! Jonathan kent de omgeving op zijn duimpje en zorgt steeds voor het juiste moment en de juiste plaats. Door Lut

28-09-2022, Prachtige herfstkleuren en lekker vol programma

Erg mooie reis. Afwisseling tussen Rocky Mountains en het droge landschap van het Colorado Plateau is goed. Zeer goede en enthousiaste reisleider met heel veel kennis van de omgeving. Aanrader. Door Ton

28-09-2022, Bijzondere wandelingen in de prachtige natuur

In november 2019 hadden we deze reis geboekt, in september 2022 hebben we prachtige wandelingen mogen beleven in geweldig mooie National Parcs waar je je waant in een film. Mooie verhalen gehoord over cultuur, historie en natuur door de super enthousiaste reisleider Jonathan. Dit is geen fotoreis maar ook voor de fotografen ontvingen gratig tips & tricks om deze bijzonder mooie herinneringen vast te leggen. Door Paula

29-10-2019, Top wandelvakantie

In deze reis krijg je veel te zien zoals herfstkleuren in de Rockys, dieren en planten tot bergen en canyons. Mesa Verde is ook een hoogtepunt in de reis. Door K.H. Heethuis

17-10-2017, Nationale Parken van het Amerikaanse Zuidwesten: een topper

De wereldberoemde parken wandelend en fotograferend ervaren was een waar genot. Dankzij zijn enorme kennis van het gebied zorgde reisleider Jonathan Vandevoorde er steeds weer voor dat wij op het juiste moment op de juiste plek waren en dat vaak langs verrassend mooie en niet al te drukke paden. Door Bert Vonk

16-10-2017, De Nationale Parken van Utah en Arizona

Ik ben zeer tevreden over de USA-reis begeleid door Jonathan omdat: -Er buiten de bekende parken ook verrassende en interessante minder bekendere parken werden bezocht; -Zo mogelijk werd ook het `massa` toerisme vermeden in de parken; -Op een ontspannen manier kreeg je ook het ťťn en ander mee van de indianen cultuur; -De wandelingen waren ook verrassend origineel en voor een wandelaar heel goed te doen; -de wandeling naar de te top van een tafelberg in Monument Valley vond ik een voorrecht om mee te maken. Dit doen echt weinig andere mensen. -De reisbegeleider Jonathan is enthousiast en hij verteld veel; -Er is genoeg tijd om een mooie foto te nemen. Kort samengevat deze reis boeken i.p.v. een standaard rondreis ZuidWwest USA. Door Leon Bokma

19-10-2016, Wonderbaar

Deze wandel & foto reis was een van mijn betere reizen, de eerste maal een reis maken in een gezeldschap van 10 mensen is me goed meegevallen. Jonathan was zo gedreven om ons zijn mooiste plaatsjes te laten zien. Normaal ben ik een gedreven wandelaar, dat was nu niet mogelijk in deze prachtige natuur, stilstaan,verbazing, foto`s nemen(wat ik normaal niet doe). Ik geef onze reisleider een pluim voor deze fantastische reis. Door Staf


Schrijf ook een review

Titel:
Tekst:
Naam:
reserveringsnummer:
(Reserveringsnummer heb je per e-mail ontvangen na het boeken van deze reis)
Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord