Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Wandelvakantie Zuidoost-AziŽ

Zuidoost Azië ligt voor het grootste deel op of dichtbij de evenaar. Dat betekent dat vooral de intens groene oerwouden met hun enorme diversiteit aan flora en fauna onze aandacht hebben. We vinden er ook nog steeds stammen die sinds mensenheugenis hier hun bestaan vinden. Veel volken leven nog volgens oeroude tradities, zoals bijvoorbeeld in Birma.

In Vietnam combineren we een bezoek aan de wereldberoemde Halong Bay met een trektocht in het hoogland waar we de kleurrijke bergmensen ontmoeten.

Onze wandelreizen Zuidoost-AziŽ

sorteer op

Vietnam

Wandelreis Vietnam

Werelderfgoed Halong Bay, pagodes, tempels en kennismaken met de etnische minderheden van Vietnam. Een unieke combinatie. We vliegen naar Hanoi en maken twee meerdaagse wandeltochten. De eerste in het noorden in de bergen rond Sa Pa. De tweede ten zuidwesten van Hanoi in het Phu Luong National park, met authentieke dorpen waar nauwelijks westerse toeristen komen. Ook varen we op een exotische jonk door de idyllische HaLong Bay langs steil uit het water oprijzende eilandjes, bezoeken een druipsteengrot en maken een bijzondere wandeling dwars over Cat Ba Island. Samen met een aangenaam klimaat, prachtige groene bergen en afwezigheid van massatoerisme staat deze reis garant voor een fantastische ervaring.
21-daagse reis 12 dagen lopen reissom vanaf € 1500 3 zwaarte 
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord