Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Wandelvakantie Rugzaktrekkingen

In sommige delen van de wereld, met name in het hoge noorden, vinden we grote leegtes, toendra, permafrost, grote rivieren, watervallen, kale besneeuwde bergen en gletsjers. Daarnaast zijn er verschillende gebieden in de wereld waar je ook bent aangewezen op het dragen van je eigen rugzak zoals in Patagonië, op Vuurland en in Japan. Om in deze fantastische wereld rond te kunnen trekken moet je je eigen spullen kunnen dragen omdat er geen dragers voorhanden zijn en/of omdat het terrein te moeilijk is voor lastdieren. We streven ernaar de routes zo samen te stellen dat je met een beetje precies inpakken je niet meer hoeft te dragen dan 15 kg.

De reizen door de arctische gebieden zijn nu weer in ontwikkeling, we hebben 1 reis naar zuidelijk Chili en Argentinië en 1 in Japan.  Je conditie moet natuurlijk heel goed zijn en het is een wat zwaardere vorm van reizen, maar als je die ongemakken voor lief neemt opent zich weer een hele andere wereld met allerlei wondermooie natuurfenomenen die erbij horen.

Onze wandelreizen Rugzaktrekkingen

sorteer op

WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord