Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
9 5 4
2 rugzakken
VERTREK TERUG REISSOM
21 november 29 november € 1895,- **
02 januari 10 januari € 1895,- **
** exclusief ticket Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Argentinie »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis PatagoniŽ | Vuurland verlenging
Algemeen

Na een bezoek aan PatagoniŽ zou - indien je over voldoende tijd beschikt - Vuurland een passend en fraai slot kunnen vormen voor de PatagoniŽ reis. Vuurland dankt zijn naam aan de Yamana-Indianen, die niet gekleed waren en zich warmden aan vuurtjes, die zij zelfs in hun kanoís bij zich hadden. Vuurland wordt omringd door de Straat van Magallanes en door de Atlantische en Grote Oceaan. Dit gebied ademt echt het gevoel aan het einde van de wereld te zijn.

We hebben vanuit Puerto Natales een transfer naar Punta Arenas. De volgende dag zal een Twin Otter vliegtuigje ons laag vliegend over de straat van Magellaan en de Darwin bergketen naar het eiland Isla Navarino brengen, gelegen aan het Beagle kanaal. Op dit eiland maken we een avontuurlijke en bijzonder fraaie 5-daagse trektocht alvorens we het beroemde Beagle kanaal overvaren naar de zuidelijkste stad ter wereld: Ushuaia!

Ushuaia is schitterend gelegen aan een baai die wordt omgeven door bergen met besneeuwde toppen. De houten huizen met gekleurde golfplaten en de kleine restaurantjes en winkels geven de stad een gezellige uitstraling.
Vanaf hier vliegen we terug naar Buenos Aires waar ons avontuur eindigt. De volgende dag vliegt men terug naar Nederland.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord