Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
17 8 3
1 rugzakken
VERTREK TERUG REISSOM
27 september 13 oktober € 2195,- **
** exclusief ticket Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Japan »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis Japan
Zwaarte en risico's

Categorie trekking 3 en categorie rugzak 1

Categorie trekking 3: de lichtere treks, waarin soms een zware dag zit waarop je méér moet stijgen (soms > 1000 meter) en langer moet lopen (soms > 6 uur), dan in categorie 2. Gemiddelde looptijd per dag bedraagt ongeveer 5 uur. Er kan een pas inzitten van 5000 meter plus. Na een zwáre dag is er altijd een lichte dag of een rustdag.

Categorie rugzak 1: Deze zwaarteaanduiding geven we in combinatie met aanduiding voor de zwaarte van de trekking.
Op de hele trek of een deel ervan is er slechts beperkt ondersteuning door dragers mogelijk zodat een deel van de bagage door jezelf gedragen moet worden. Gewicht rugzak 15-20 kg.

De wandeltochten in de bergen duren tussen de 5 en 7 uur en de zwaarte is ook afhankelijk van de weersgesteldheid. Er wordt in een rustig tempo gelopen, zodat we de tijd hebben om te genieten van de indrukwekkende natuur om ons heen en de niet te vergeten uitzichten over bergen en dalen.
De stijgingen en dalingen op een dag variëren van enkele honderden meters tot circa 1450 meter op Mount Fuji. De route in de Japanse Alpen volgt een dag een klettersteig-achtig pad met stalen ladders en kabels.
De zwaarte zal verder afhangen van de gesteldheid van de paden. Soms ligt er sneeuw, soms zijn de paden wat glibberig door regenachtig weer, soms zal er een stormachtige wind over de bergkammen waaien.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord