Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis PatagoniŽ | El Chaltťn, El Calafate & Torres del Paine
Algemeen

Deze bijzondere reis begint in ArgentiniŽ met een bezoek aan het beroemde - door Unesco op de lijst van Werelderfgoederen gezette - Nationale Park Los Glaciares. Vanuit het plaatsje El Chaltťn maken we enkele fraaie wandelingen met uitzicht op o.a. de beroemde rotspieken van Cerro Fitzroy en Cerro Torre. Na een bezoek aan de even beroemde als reusachtige gletsjer Perito Moreno, steken we vanuit ArgentiniŽ de grens over naar Chili. In het Torres del Paine Nationale Park maken we een ongelooflijke 10-daagse trektocht. Op deze manier beleeft iedereen alle aspecten van het gebied optimaal.

Deze bijzondere reis met rugzaktrekkingen begint in Argentinië met een bezoek aan het beroemde - door Unesco op de lijst van Werelderfgoederen gezette - Nationale Park Los Glaciares. Vanuit het plaatsje El Chaltén maken we enkele fraaie wandelingen met uitzicht op o.a. de beroemde rotspieken van Cerro Fitzroy en Cerro Torre. Na een bezoek aan de even beroemde als reusachtige gletsjer Perito Moreno, steken we vanuit Argentinië de grens over naar Chili. In het Torres del Paine Nationale Park maken we een ongelooflijke 10-daagse trektocht. Op deze manier beleeft iedereen alle aspecten van het gebied optimaal.

Circuit Torres del Paine
Het circuit rond het rotsachtige Paine bergmassief is één van ‘s werelds beroemdste trektochten. Deze reis is voor de echt avontuurlijke en lichamelijk fitte reiziger, bereid om soms eenvoudig te kamperen en om te wandelen in soms stormachtig weer. Uniek aan deze tocht is dat je ook de ruigere en spectaculaire “achterkant” van het Paine massief bereikt die stilletjes een veelheid aan gletsers, bergpieken en valleien voor de meeste reizigers verborgen weet te houden. Ook wordt de adembenemende Bader Vallei bezocht. Dit alles kan niet worden gezien met kortere reizen.

Indien je voldoende tijd tot je beschikking hebt is een 6-daagse verlenging naar Vuurland mogelijk.
Zie voor deze uitbreiding de Vuurland Extentie

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord