Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Sneeuwwandelvakanties

Onze sneeuwwandelvakanties

sorteer op

Sneeuwwandelreis

Sneeuwschoenwandelen in de Dolomieten vanuit 3-sterren wellness hotel Deze reis is bij uitstek geschikt voor iedereen die de Dolomieten van dichtbij wil beleven. Vanuit een klein Noord-Italiaans bergdorp, aan de voet van de Geislergruppe, gaan wij op pad op onze sneeuwschoenen. We wandelen afwisselend tussen ruige, steil voor ons oprijzende bergpieken, glooiende hellingen en bossen. Centraal staan de rust en een actieve, goed verzorgde wintersportvakantie. Wij logeren in een comfortabel hotel met uitstekende wellness. Op deze hoogte en in dit gebied is er maximale sneeuwzekerheid.
8-daagse reis 6 dagen lopen reissom vanaf € 1615 3 zwaarte 
Noorwegen | Fyresdal

Sneeuwwandelreis Noorwegen | Fyresdal

De Fyresdal Snowshoe Experience is een 8 daagse reis waarbij we verblijven op onze Telemark camping, in een 4 persoons blokhut of een 2 persoons motelkamer (eigen keuze) We bevinden ons in het Telemark gebied. Het is een prachtig gebied met veel bossen, snelstromende riviertjes en watervallen.
8-daagse reis 6 dagen lopen reissom vanaf € 1275 3 zwaarte 
Noorwegen | Pollfoss

Sneeuwwandelreis Noorwegen | Pollfoss

De Pollfoss sneeuwschoenwandelreis is een 8-daagse sneeuwzekere groepsreis waarbij je verblijft in het authentieke Pollfoss hotel met spa, gelegen in de Noorse Ottadalen vallei. Het karakteristieke houten hotel bevindt zich op het knooppunt van drie schitterende nationale parken: Jotunheimen, Breheimen en Reinheimen.
8-daagse reis 6 dagen lopen reissom vanaf € 1895 3 zwaarte 
Noorwegen | wintertocht Treriksroysa

Sneeuwwandelreis Noorwegen | wintertocht Treriksroysa

Het achterland van Tromso in het hoge noorden van Noorwegen is een spectaculair berggebied dat relatief onbekend is. Over de grenzen tussen Noorwegen, Zweden en Finland lopen we een week op sneeuwschoenen door wisselende winterse berglandschappen. De grillige fjorden aan de kust, de ruige bergen op de hoogvlakte en de heuvels en bossen aan de grens met Zweden en Finland. Het hele gebied ligt ruim boven de poolcirkel en van 27 november t/m 15 januari komt de zon niet boven de horizon en heerst de poolnacht. De reis met vertrek 24 februari heeft ongeveer 9 tot 10 uur daglicht. Deze reis is zeer geschikt om het noorderlicht te kunnen zien waarbij je niet bang moet zijn voor de uitdaging van zeer lage temperaturen. Bij de reis van 18 maart heb je gemiddeld al ruim 12 uur daglicht en kun je langer genieten van de prachtige winterse landschappen.
9-daagse reis 7 dagen lopen reissom vanaf € 985 3 zwaarte 
Oostenrijk | Mallnitz Hohe Tauern

Sneeuwwandelreis Oostenrijk | Mallnitz Hohe Tauern

Het kleine dorpje Mallnitz, gelegen in Nationalpark Hohe Tauern, behoort tot de zogenaamde ĎAlpinen Perlení, waarvan er 23 in de Alpen bestaan. De regio rondom het dorp en de diverse zijdalen bieden mogelijkheden voor prachtige winterwandelingen. Het DŲsental is misschien wel het rustigste wandelgebied. De Ďhuisbergí is de 3000m hoge Ankogel. Na de wandeltocht is het in het Familiehotel Eggerhof prima bijkomen. Er is een Wellness-ruimte met sauna, waar de spieren gemasseerd kunnen worden. Ďs Avonds is er een uitgebreide 3-gangen maaltijd met salade van het buffet. Familie Supersberger zal het iedere gast naar de zin weten te maken.
8-daagse reis 6 dagen lopen reissom vanaf € 1575 3 zwaarte 
Oostenrijk | Praxmar Tirol

Sneeuwwandelreis Oostenrijk | Praxmar Tirol

Centraal in Tirol tussen gletsjers en bergreuzen ligt het gehucht Praxmar, diep in het LŁsner dal. Het ligt ten zuiden van Innsbruck in de noordelijke Stubaier Alpen met in het westen het ÷tztal en in het oosten het Stubaital. In dit bergbeklimmersdorp, met slechts 170 inwoners, op bijna 1.700 meter, hebben de mensen de natuur in hun hart gesloten. Er is geen winkel, bank of postkantoor, maar wel veel ongerepte bergnatuur. En er zijn volop mogelijkheden om te sleeŽn. Dit biedt ons veel verschillende mogelijkheden om de ruige, witte bergwereld optimaal te beleven.
8-daagse reis 6 dagen lopen reissom vanaf € 1815 3 zwaarte 
Oostenrijk | Tauplitzalm Steiermark Salzkammergut

Sneeuwwandelreis Oostenrijk | Tauplitzalm Steiermark Salzkammergut

Sneeuwschoenwandelen vanuit panoramisch ***Almhotel met wellness in het ĎTote Gebirgeí Wij reizen naar een unieke locatie in het ĎSalzkammergutí. De ĎTauplitzalmí is een autovrij, glooiende hoogvlakte aan de boomgrens met idyllische meertjes tussen steil oprijzende rotswanden. Het afwisselende karstlandschap heeft een gevarieerde vegetatie en we kunnen regelmatig sporen zien van herten en gemzen en kleinere bergbewoners, waaronder vele vogels, vossen en sneeuwhazen. We hebben panoramisch uitzicht op bergen en op brede en smalle dalen. De flanken van de geleidelijk aan stijl oprijzende ruige rotspieken nodigen uit tot pittigere klimmetjes. Over het bergplateau verspreid liggen (on)bemande berghutten. Met de ĎTauplitzalmbusí en de liften kunnen wij het omliggende gebied en de dalen ontdekken. Per vertrekdatum bieden wij een rustig of actief wandel- en inspanningsniveau. Wij reizen per trein naar de bestemming. Tijdens de week kan op ťťn dag individueel gekozen worden om een meer inspannende wandeling te maken met een lokale gids. Wij verblijven in het riante gastvrije familiehotel wandel- en sporthotel Reischlís (voorheen Kirchenwirt) op het autovrije plateau op 1.650m hoogte. Het hotel heeft ruime wellness-faciliteiten en serveert uitstekende maaltijden. Vanuit hier hebben wij aan alle kanten panoramische uitzichten op de omliggende natuur en de bergen. Direct vanuit het hotel zijn vele sneeuwschoenwandelingen mogelijk, door het glooiende en soms onwerkelijk ogende karstlandschap. ĎCheffiní Erika serveert persoonlijk uitstekende maaltijden in het riante en comfortabele familiehotel wandelhotel Reischlís
7-daagse reis 6 dagen lopen reissom vanaf € 1755 3 zwaarte 
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord