Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Sneeuwwandelreis Noorwegen | Fyresdal
Algemeen

De Fyresdal Snowshoe Experience is een 8 daagse reis waarbij we verblijven op onze Telemark camping, in een 4 persoons blokhut of een 2 persoons motelkamer (eigen keuze) We bevinden ons in het Telemark gebied. Het is een prachtig gebied met veel bossen, snelstromende riviertjes en watervallen.

We starten de week met een "inlooptocht" naar de top van Skrede mountain, alwaar we overnachten in een traditionele Noorse Laavvu tent met houtkachel en uitzichten over het meer dat diep onder ons ligt. Eten maken we op houtvuur, een hele ervaring! Tips & trucs voor de aankomende tocht worden uitvoerig uitgelegd.De volgende dag gaan we ons voorbereiden op de meerdaagse tocht waarbij we 4 dagen achtereen door berggebied trekken. We trekken door bosgebieden, over ijsmeren, langs watervallen en over bergkammen met fantastisch uitzicht! We overnachten daarbij in onbemande berghutten, waar we onze expeditiemaaltijden klaar maken op branders, met water van gesmolten sneeuw.Bij goed weer maken we nog een avondtocht waarbij je de fonkelende sterrenhemel nog beter kunt zien. Super gaaf!
De tochten staan niet vast; we kiezen de route afhankelijk van de weersomstandigheden ter plaatse. Alles is hierbij mogelijk; we maken gebruik van alle middelen die we tegen komen!

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord