Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Wandelvakantie Tibet & China

Ten noordoosten van de Himalaya strekt zich een vlakte uit op zo`n 4000 tot 5000 meter hoogte. In het noorden wordt deze begrenst door de Kunlunbergen, in het oosten loopt het trapsgewijs af naar het Chinese laagland. Tibet is zo groot als half Europa en er wonen slechts een paar miljoen mensen. De bijzondere Tibetaanse religie en cultuur wordt in enorm tempo worden teruggedrongen door een repressieve opstelling van de Chinese overheid en de immigratie van Han Chinezen zodat de Tibetanen al een minderheid zijn in eigen land.

HT heeft een aantal verschillende wandelreizen in Tibet en de Tibetaanse gebieden in China uitgezet. De combinatie van authentieke boeddhistische kloosters, prachtige en eigenzinnige mensen en het trekken door ongerepte ruige natuur maken je wandelvakantie Tibet tot een ervaring die je je hele leven zal bijblijven. Vanwege de uitgestrektheid van het land verplaatsen we ons vaak ook een deel van de reis met jeep of bus.

Onze wandelreizen Tibet & China

sorteer op

West Tibet | Kailas

Wandelreis West Tibet | Kailas

Deze reis combineert het bezoek aan verschillende tamelijk onbekende kloosters met een drietal trektochten. In Centraal Tibet lopen we 3 dagen bij Shigatse en in het westen trekken we rond het heilige Manasarowar meer en rond het ďmiddelpunt van de aardeĒ , Mt. Kailas. Nabij gelegen zijn de indrukwekkende ruÔnes van het Guge Koninkrijk waar we ook nog een kijkje nemen. Bij de reis in het voorjaar bezoeken we het Saga Dawa Festival.
31-daagse reis 11 dagen lopen reissom vanaf € 4495 3 zwaarte 
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord