Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
27 12 4
VERTREK TERUG REISSOM
14 oktober 09 november € 4795,- **
** exclusief ticket Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Tibet »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis Tibet | Everest Kangshung
Algemeen

De Kangshung vallei aan de onbekende oostkant van de Mount Everest, staat ook wel bekend als de mooiste vallei ter wereld. Om hier te komen moet je een aantal hoge passen oversteken. Voordat het zover is bezoeken we eerst uitgebreid Lhasa om goed te kunnen acclimatiseren. Deze reis combineert bezoeken aan vele kloosters en tempels met een uniek trekking. Deze trektocht geeft je een compleet beeld van wat Tibet allemaal te bieden heeft.

Via Chengdu naar Lhasa

Van Chengdu naar Lhasa vlieg je over verschillende bergketens. In het legendarische Lhasa blijven we drie dagen. Je vindt hier o.a. het Potala paleis en de Jokhang tempel, waar we met de pelgrims de heilige rondgang “Barkhor” kunnen lopen.

Kangshung Face

We reizen langs Gyangtse en Shigatse en nemen nog even de tijd om de kloosters en de grote Kumbum Stupa te bekijken. Door een kale vallei rijden we naar Kharta. In dit dorpje ontmoeten we de yaks en yakdrijvers die onze spullen gaan vervoeren. Over stenige paden en langs spiegelende meertjes klimmen we naar de eerste pas. We kijken nu direct op de enorme berg-reuzen van de Himalaya: de Makalu, Chomolonzo, Lhotse en de Mt. Everest. Op 5000 meter kamperen we op één van de mooiste plekken van de Himalaya: van alle kanten stromen gletsjers naar beneden die samenvloeien met de Kangshung gletsjer. Over de spectaculaire Langma La lopen we terug naar Kharta. Op weg naar Nepal rijden we langs Rongbuk, waar we de noordkant van de Everest kunnen bewonderen.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord