Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146
DAGEN LOPEN ZWAARTE
27 12 4
VERTREK TERUG REISSOM
06 mei 01 juni € 4795,- **
14 oktober 09 november € 4795,- **
** exclusief ticket Boek deze reis of neem een optie »

Snel naar:


Reisboekenshop
boeken & kaarten:

Bekijk en bestel
- reisgidsen,
- kaarten en
- andere artikelen van Tibet »

Vergelijkbare reizen:


Tell a friend

Vertel door »

Deze pagina afdrukken Wandelreis Tibet | Everest Kangshung
Zwaarte en risico's

Categorie 4

Deze reis is niet de zwaarste uit ons Tibet programma. Voor acclimatisatie heb je normaal gesproken voldoende tijd. De paden zijn over het algemeen ook niet moeilijk en de hoogteverschillen niet groter dan 700-800 meter klimmen/dalen op een dag. De grootste hoogte is 5250 meter tenzij je hoger kunt komen (tot ±6000 meter) op de facultatieve dag naar de bergrug boven Pethang Ringmo.
De zwaarte van deze reis zit hem in het feit dat de trektochten zich afspelen op een gemiddelde hoogte tussen de 4000 en 5000 meter en dat de gemiddelde dagetappe toch zo’n 6 uur is. Een vermoeiende kant aan de zaak kan ook zijn dat je andere problemen tegen kunt komen: met de autoriteiten, met de toestand van de wegen en de jeeps, yakmannen, het weer, met slechte paden (bij slecht weer) waardoor vertragingen kunnen ontstaan, etc. Let wel, dit is natuurlijk meestal niet het geval. Bovendien hebben we de reizen in de beste seizoenen gepland.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord