Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Wandelvakantie Turkije

Turkije staat bekend om de warme zomers en het grootschalige strandtoerisme aan de Middellandse zeekust. Maar tijdens een wandelreis Turkije maak je kennis met een hele andere, maar prachtige zijde van het land. In het Taurus gebergte in Centraal Anatolië trekken we door valleien met mooie bossen, langs kale ongenaakbare berghellingen en loodrechte rotswanden en maken we kennis met de gastvrije plattelandsbevolking van het gebied. In het groene Kaçkar gebergte, in een authentiek deel van Turkije dat bijna tegen de Zwarte Zee aanligt, treffen we dezelfde gastvrijheid en lopen we langs mooie meertjes, witte toppen en kleine dorpjes.  

Tijdens onze winterreis is het op de hoogvlakte van Anatolië koud, maar zorgt de sneeuw voor een heel ander, maar prachtig Turkije. Net als in de zomer ga je tijdens deze wandelreis ook naar Cappadocië; een sprookjesachtig gebied, dat bijna lijkt op een andere planeet met zijn geologische steenformaties die uniek zijn in de wereld.  

Voor wie naar Turkije gaat en niet de drukke stranden opzoekt, ligt er een prachtige, authentieke en gastvrije wereld open die uitnodigt om ontdekt te worden. Tijdens onze wandelreizen Turkije ontdek je deze wereld en kun je ook nog wat cultuur opsnuiven in de levendige wereldstad Istanbul.

Onze wandelreizen Turkije

sorteer op

Turkije | Taurus en Cappadocië

Wandelreis Turkije | Taurus en Cappadocië

Deze reis speelt zich af in het Taurus gebergte van Midden AnatoliŽ, het Aziatische deel van Turkije. De reis duurt 14 dagen waarbij je op 11 dagen flinke wandelingen kunt maken. Een aantal keer blijven we 2 of 3 nachten op een bepaalde plaats zodat er ook ťťn of meerdere rustdagen kunnen worden ingelast voor wie dat wil.
14-daagse reis 11 dagen lopen reissom vanaf € 1095 3 zwaarte 
Turkije | Kaçkar

Wandelreis Turkije | Kaçkar

Op deze tocht maken we een schitterende trektocht door het KaÁkar gebergte dat bijna tegen de Zwarte Zee aanligt. De mensen zijn gastvrij en we voelen ons welkom. Deze streek is een kleurrijk en authentiek deel van Turkije. De KaÁkar is een groen gebergte met mooie meertjes, witte toppen en kleine dorpjes.
12-daagse reis 7 dagen lopen reissom vanaf € 1595 4 zwaarte 
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord