Home Diashows Reisboekenshop Contact>
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Wandelvakantie Turkije

Turkije staat bekend om de warme zomers en het grootschalige strandtoerisme aan de Middellandse zeekust. Maar tijdens een wandelreis Turkije maak je kennis met een hele andere, maar prachtige zijde van het land. In het Taurus gebergte in Centraal Anatolië trekken we door valleien met mooie bossen, langs kale ongenaakbare berghellingen en loodrechte rotswanden en maken we kennis met de gastvrije plattelandsbevolking van het gebied. In het groene Kaçkar gebergte, in een authentiek deel van Turkije dat bijna tegen de Zwarte Zee aanligt, treffen we dezelfde gastvrijheid en lopen we langs mooie meertjes, witte toppen en kleine dorpjes.  

Tijdens onze winterreis is het op de hoogvlakte van Anatolië koud, maar zorgt de sneeuw voor een heel ander, maar prachtig Turkije. Net als in de zomer ga je tijdens deze wandelreis ook naar Cappadocië; een sprookjesachtig gebied, dat bijna lijkt op een andere planeet met zijn geologische steenformaties die uniek zijn in de wereld.  

Voor wie naar Turkije gaat en niet de drukke stranden opzoekt, ligt er een prachtige, authentieke en gastvrije wereld open die uitnodigt om ontdekt te worden. Tijdens onze wandelreizen Turkije ontdek je deze wereld en kun je ook nog wat cultuur opsnuiven in de levendige wereldstad Istanbul.

Onze wandelreizen Turkije

sorteer op

Expeditie

Sinds bijbelse tijden is de berg Ararat in Noordoost Turkije al beroemd als een hoge berg. Op deze tocht zullen we de 5137 meter hoge ijstop proberen te beklimmen.
8-daagse reis 4 dagen lopen reissom vanaf € 1450 4 zwaarte 
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | tel. 0522-241146 | e-mail: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord