Home Diashows Reisboekenshop Contact> Mijn HT
Vragen? Bel ons op 0522 241146

Deze pagina afdrukken Wandelreis Turkije | Taurus en CappadociŽ
Algemeen

Deze reis speelt zich af in het Taurus gebergte van Midden AnatoliŽ, het Aziatische deel van Turkije. De reis duurt 14 dagen waarbij je op 11 dagen flinke wandelingen kunt maken. Een aantal keer blijven we 2 of 3 nachten op een bepaalde plaats zodat er ook ťťn of meerdere rustdagen kunnen worden ingelast voor wie dat wil.

We zullen door heel gevarieerde landschappen lopen: valleien met mooie bossen, kale ongenaakbare berghellingen en loodrechte rotswanden, lieflijke hoogvlakten, meertjes en besneeuwde flanken van de hoogste bergen. We kunnen op de plateaus kennismaken met de gastvrije plattelandsbevolking van het gebied: halfnomaden die ’s zomers met de beesten de bergen in trekken. Zowel aan het begin als aan het eind van de reis kunnen we nog wat cultuur opsnuiven in Istanbul en in de streek Cappadocië. Kortom een avontuurlijke heerlijk ontspannen wandelvakantie in een niet alledaagse streek.

Bookmark and Share
WANDELVAKANTIES, TREKTOCHTEN EN EXPEDITIES
HT Wandelreizen | Ten Have 13 | 7983 KD Wapse | tel. 0522-241146 | email: info@htwandelreizen.nl

Website door Zaphyrion SitemapPrivacyverklaring
htwandelreizen.nl maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord